top of page
Airplane describing a heart while flying

Alle Reisemål

elephant family black and white

Safari betyr reise på swahili. Kenya er landet for omfattende safariturer, uberørt natur og de vennlige og fargerikt kledde Masai. Slapp av med en badeferie Kenya på de hvite sandstrender og det krystallklare indiske hav.

Diani Beach Palms sand_edited.jpg

Kombiner din Kenya safari eller Tanzania safari med et avslappende opphold på hvite strender og fordyp deg i undervannsverdenen i Det indiske hav. Vi har utforsket de vakreste strendene for badeferier Kenya og Zanzibar.

Sleeping lioness black white

For mange er Tanzania synonymt med safari på grunn av den verdenskjente Serengeti. Tanzania har mange flere parker å tilby. Etter fantastiske safariturer inviterer de kilometerlange strendene på Zanzibar til å slappe av.

namibia sossusvlei dunes

Namibia er et vakkert reisemål for de som setter pris på natur, dyr og kultur. Det er et så variert land med veldig gjestfrie mennesker. For enda mer eventyr, forleng turen til Botswana og Zimbabwe.

south-africa-2315450_1280 (1)_edited.jpg

Sør-Afrika

Fordyp deg i de forskjellige landskapene, kulturene og dyrelivet i dette fantastiske landet. Fra den fengslende skjønnheten i Cape Town til spenningen ved en safari i Kruger nasjonalpark, har du muligheten til å oppleve rikdommen og eventyret til dette utrolige reisemålet.

sailing boat on Nile in Egypt

Landet til faraoene og Nilen, landet med strålende historiske skatter og Rødehavets land. Må vi si mer om at Egypt er utrolig variert?

chefchaouen-1921173_1280_edited.jpg

Marokko tilbyr faktisk alt et reiseglad hjerte kan ønske seg: fra ørkenen til de høye Atlasfjellene til stranden og havet. Fra varme tanginer til marokkanske retter og spansk mat. Sammen med fargerike byer og vakre riader.

petra siq treasury jordan

Jordan tar hvert hjerte med storm. Et så lite land, og likevel har det så mye å tilby. I tillegg til Petra og Dødehavet er det mye historie og natur å utforske. La oss gå..

Latvia-Riga (3)_edited.jpg

Oppdag Estland, Latvia og Litauen på en guidet tur (eller kjør selv), hopp fra hovedstad til hovedstad eller la deg bli full av sjarmen til bare ett sted. Ditt valg. De baltiske statene har noe å tilby for alle.

bastei-3014467_1280_edited.jpg

Tyskland har så mye å tilby: historie, kultur, mat og mye mer. Fotturer, sykling og byturer - alt mellom metropoler og vakker natur!

Ring oss

Skriv oss

Følg oss

Åpningstider

Mandag - Torsdag:   9:00 - 15:30

Fredag:                    9:00 - 15:00

 

Og etter avtale

også utenom åpningstidene

  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page